Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-азербайджанськи!
Що потрібно:
Стегно куряче — 1 кг
Бульйон курячий — 400-450 мл
Томат — 2-3 шт.
Цибуля ріпчаста — 7 шт.
Яйце куряче — 6 шт.
Лимон — 1 шт.
Куркума — 3 ч. л.
Сіль, перець — за смаком
Зелень — за смаком
Як готувати:

• Кожне стегенце розріж навпіл або на дрібні шматочки та замаринуй у суміші солі, перцю та 1 чайної ложки куркуми. Після цього обсмаж курку на пательні з двох боків до золотавої скоринки.

• Томати та цибульку наріж дрібними кубиками. Виклади їх на розігріту пательню та смаж, доки цибуля не стане прозорою. Збризни усе соком лимону. Влий половину курячого бульйону. Через 5 хвилин зменш вогонь до мінімуму та додай 2 чайні ложки куркуми. Перемішай.

• Саме час занурити в цей соус нашу курочку. Тепер влий другу частину бульйону та тушкуй 25-30 хвилин.

• Усі яйця розмішай до однорідності. Після того як наша курочка добряче протушкується, влий яєчну суміш, не розмішуй та залиш так на 7 хвилин. Посип зеленню та подавай на стіл.

Смачного!