Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-єгипетськи!

Що потрібно:
Гомілка куряча — 1 шт.
Вода — 1 л
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Вершкове масло — 2 ст. л.
Червоний перець — 0,5 ч. л.
Кардамон — 2 шт.
Лаврове листя — 1 шт.
Сіль, перець — за смаком
Як готувати:

• На пательні розігрій 1 чайну ложку вершкового масла та обсмаж нарізану цибулину. Потім додай червоний та чорний перець. Поклади в пательню курку та смаж її до золотавого кольору з усіх боків.

• Додай до курочки воду, кардамон, лавровий лист. Доведи до кипіння, посоли й тушкуй ще 30 хвилин. Вимкни страву та дай їй настоятись 5 хвилин.

• Дістань курку з пательні. Посип сіллю-перцем та змасти її вершковим маслом. Помісти у духовку. Запікай, поки шкірка не стане апетитно-золотавого кольору. Прикрашай зеленню!

Смачного!