Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-грузинськи!
Що потрібно:
Стегно куряче — 700 г
Аджика — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 2 шт.
Томати — 600 г
Перець болгарський — 1 шт.
Олія рафінована — 4 ст. л.
Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
Часник — 3 зубчики
Сіль — за смаком
Як готувати:

• Наріж зручними шматочками курячі стегенця, а цибульку — напівкільцями.

• В окремій посудині зроби маринад: змішай аджику, половину порції хмелі-сунелі, 2 столові ложки олії та сіль. Занур у маринад курочку, цибулю та залиш на 1 годину.

• Тим часом томати та болгарський перчик наріж кубиками. Часник та кінзу подрібни.

• Після того як курочка промаринується, підсмаж її на олії у сотейнику. А через 5 хвилин додай томати. Тушкуй 20-30 хвилин.

• Щоб зробити страву ідеальною, додай до неї солодкий перчик, хмелі-сунелі, часник, сіль.
Тушкуй ще 10 хвилин.

Смачного!