Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-гонконгівськи!
Що потрібно:
Куряче філе — 400 г
Рис — 1 стакан
Морква — 1 шт.
Солодкий перець — 1 шт.
Цибуля-порей — 1 шт.
Цукіні — 1 шт.
Консервований ананас — 150 г
Зелене пір'я цибулі — 2 шт.
Як готувати:

• Відвари рис та поклади його у форму для запікання. Це буде перший шар твого кулінарного шедевру.

• Наріж кубиками (приблизно 1 сантиметр) цибульку, моркву, солодкий перчик, цукіні та ананаси. Обсмаж усе на пательні до напівготовності. Потім виклади у форму для запікання зверху рису.

• Настав час для курочки. Наріж філе кубиками. Обсмаж на пательні до апетитного золотавого кольору. Далі виклади у форму для запікання зверху овочів.

• Щоб завершити страву, запікай усе в духовці
за температури 180 °C 25-30 хвилин.

• Перед подачею прикрась дрібно нарізаною зеленою цибулькою.

Смачного!