Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-іракськи!
Що потрібно:
Чверть куряча — 6 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Паста томатна — 2 ст. л.
Томати нарізані кубиками — 1 стакан
Вода — 5 стаканів
Олія — 2 ст. л.
Рис — 1 стакан
Кардамон мелений — 1 ч. л.
Сіль, перець — за смаком
Як готувати:

• Чверті розріж на зручні шматочки. Наріж цибульку та обсмаж її на олії в каструлі. Потім додай томати, томатну пасту та курочку. Нехай усе «потоваришує» між собою. Для цього смаж ще хвилин 10.

• До м'ясно-томатної суміші налий воду, додай рис та спеції. Нехай суміш закипить. Далі на слабкому вогні вари його 1 годину 30 хвилин. Вийде густо, але так і має бути.

Смачного!