Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-малазійськи!

Що потрібно:
Курка (будь-яка частина) — 1 шт.
Перець чилі — 5 шт.
Імбир — 3-4 см
Цибуля — 1 шт.
Часник — 3 зубчики
Коріандр — 1 ст. л.
Куркума — 0,5 ч. л.
Зелень — 1 пучок
Кеш'ю — 7 шт.
Олія — 6 ст. л.
Насіння гірчиці — 1 ч. л.
Картопля — 300 г
Суха гірчиця — 2 ч. л.
Рисовий оцет — 2 ст. л.
Соєвий соус — 1 ст. л.
Як готувати:

• У блендері змішай до однорідності кеш'ю, перець чилі, коріандр, куркуму, імбир зубчик часника і половину цибульки.

• Зубчики часника та залишок цибулі дрібно наріж та підсмаж на пательні до золотавого кольору. Додай туди суміш із блендера та насіння гірчиці. Смаж ще 5 хвилин.

• Курку розділи на зручні шматочки та відправ її до пряної суміші у пательні. Готуй ще 5 хвилин. Додай нарізану картоплю, трішки води та тушкуй 15-20 хвилин.

• Перемішай в окремій посудині суху гірчицю, соєвий соус та рисовий оцет. Влий до нашої курочки та продовжуй тушкувати ще 15 хвилин.

Смачного!