Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-молдавськи!
Що потрібно:
Чверть задня куряча — 2 шт.
Морква — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Яйце куряче — 1 шт.
Картопля — 3 шт.
Масло вершкове — 10 г
Перець червоний мелений — 1 ст. л.
Оцет яблучний — 1 ст. л.
Борошно пшеничне — 1 ст. л.
Корінь селери — 50 г
Зелень, сметана — за смаком
Як готувати:

Спочатку звари бульйон. Для цього у каструлю поклади курочку, по половині кореня селери, моркви та цибулі (не ріж). Залий водою та вари протягом 30 хв. Після цього овочі можна витягнути: вони більше не потрібні, курочку у бульйоні залишаємо на певний час.

Другу частину селери, моркви та цибулі наріж невеликими кубиками та підсмаж на пательні. Влий до овочів оцет та дочекайся, поки він випарується. Після цього додай борошно та декілька ложок бульйону. Усе ретельно перемішай, щоб не було борошняних грудок.

Наріж кубиками картопельку та додай її до бульйону з курочкою, залиш варитись ще на 15 хв, злий зайву воду, залишивши на дні 5 см бульйону. Потім — влий борошняно-овочеву суміш та тушкуй ще 10 хвилин.

Подавай страву зі сметаною та зеленню.

Смачного!