Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-турецьки!
Що потрібно:
Грудина куряча — 1,5 кг
Масло вершкове — 6-8 ст. л.
Лимон — 1 шт.
Часник — 4 зубчики
Розмарин сушений — 4 шт.
Зелень петрушки — 1 пучок
Сіль, перець — за смаком
Як готувати:

• Натри грудку сіллю-перцем та залиш маринуватись на 1-2 години.

• Тим часом зроби ароматне масло. Часничок наріж дрібними шматочками та обсмаж на вершковому маслі (2 столові ложки). Переклади його в окрему тарілку, додай туди цедру лимону, дрібно нарізану зелень, м'яке вершкове масло. Усе ретельно перемішай.

• Курячу грудину змасти ароматним маслом та поклади у форму для запікання. Готуй м'ясо у духовці протягом 1 години за температури 200-230 °C.

Смачного!