Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-арабськи!
Що потрібно:
Курячі крильця — 1 кг
Картопля — 1 кг
Цибуля ріпчаста — 2 шт.
Томати у власному соку — 800 г
Часник — 3 зубчики
Олія — 2 ст. л.
Зіра — 1 ч. л.
Перець чилі — 1 шт.
Свіжа петрушка – 1 пучок
Як готувати:

• Картопельку наріж кружечками 5-7 мм, цибульку — напівкільцями.

• Форму для запікання змасти олією та поклади у неї нарізану картоплю і цибулю. Запікай 10-15 хвилин у духовці за температури 200°C.

• Тим часом за допомогою блендера змішай до однорідності томати, часник, зіру та перчик чилі. Влий отриману суміш до запечених овочів. Зверху поклади курячі крильця.

• Усю цю смакоту продовжуй запікати за температури 160°C 1 годину 30 хвилин. Перед подачею прикрась петрушечкою.

Смачного!