Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-узбецьки!

Що потрібно:
Голінь курки — 1 кг
Цибуля ріпчаста — 3-4 шт
Часник — 10 зубків
Молоко — 150 мл
Сметана — 10 ст.л
Борошно пшеничне — 2 ст.л
Кріп — 1 пучок
Хмелі-сунелі — 1 ч.л
Цукор — 1 ч.л
Як готувати:

• Цибульку наріж напівкільцями і обсмаж на пательні до золотавого кольору. Додай туди курочку і готуй, доки вона не стане рум'яною.

• Змішай молоко та борошно так, щоб не було комочків. Додай отриману суміш до курки з цибулею. Усе ретельно перемішай. Потім поклади туди ж сметану та усі спеції. Тушкуй 30 хвилин.

• У самому кінці додай кріп — і страва готова. ЇЇ подають до столу разом із гарніром з круп або хлібцями.

Смачного!