Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-в'єтнамськи!
Що потрібно:
Філе куряче — 1 кг
Трава лемонграсу — 3 шт.
Імбир подрібнений — 2 ст. л.
Часник — 3 зубчики
Листя лайму — 2 шт.
Перець чилі — 1 шт.
Зелене пір'я цибулі — 2 шт.
Олія — 3 ст. л.
Сіль — за смаком
Як готувати:

• Наріж куряче філе невеликими шматочками та замаринуй у суміші імбира, часника та перцю чилі. Залиш на 30 хвилин.

• Час додати жару до нашої страви. Розігрій на пательні олію та смаж курочку до готовності разом з половиною нарізаної зелені (листя лемонграсу та лайм, зелена цибулька).

• Подавай курочку на стіл, прикрасивши
другою частиною зелені.

Смачного!