Обери рецепт за країною:
Азербайджан
Спробуй рецепт курки
по-вірменськи!
Що потрібно:
Гомілка куряча — 1 кг
Аджика — 30 г
Цибуля ріпчаста — 300 г
Томати — 300 г
Майонез — 50 г
Хмелі-сунелі — 1 ч. л.
Чорний мелений перець — 0, 5 ч. л.
Духмяний мелений перець — 0, 5 ч. л.
Коріандр, сіль — за смаком
Як готувати:

• Наріж цибульку та томати напівкільцями.
Додай до них майонез, аджику, хмелі-сунелі,
чорний та духмяний перці, коріандр і сіль.

• В отриманий маринад занур гомілки.
Усе добре перемішай. Залиш на 1-2 години.

• Мариновані гомілки готуй на грилі,
поки на них не з'явиться апетитна скоринка.

Смачного!